Bittel UNO Media 5 – telefon, médialejátszó és ébresztőóra

A telekommunikáció minősége hatást gyakorol a szállodák szolgáltatásainak megítélésére. A Bittel elkötelezte magát arra, hogy növelje a szállodai kommunikáció színvonalát.

UNO Media 5 - szobai telefon, mobil és tablet töltő, média lejátszó, digitális rádió, ébresztőóra egyben

Az UNO Media 5 egy forradalmian új szállodai telefon, mely sokoldalúsága mellett eleganciájával is kitűnik! Minden, amire egy vendégnek csak szüksége lehet, elérhető ezen a készüléken: ébresztőóra, rádió, beépített médialejátszó, töltő és SIP telefon egyszerre. Beépített Bluetooth áll rendelkezésre a vezeték nélküli zenelejátszáshoz. A vendégek a gyorshívó gombok segítségével a recepciót, illetve más szállodai szolgáltatásokat érhetnek el közvetlenül. A nagy teljesítményű gyorstöltővel hét különféle mobileszközt tölthetnek, így biztosak lehetnek afelől, hogy az utazásaik során a tabletjeik vagy mobiltelefonjuk mindig készen áll.

A készülék vezetékes vagy vezeték nélküli kézibeszélővel is rendelhető.

A termékekről további információkat találhat a VoIPlaza webáruházban. Egyedi ajánlatot az Ajánlatkérés menüpont alatt igényelhet!

  • Székhely: Budapest, 1149, Róna utca 120-122.
  • Tel: +36 1-801-8500, +36 1-273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Impresszum
  • Adatvédelmi tájékoztató

Referenciák

Hírlevél

Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját