Újabb referenciánk: Ritz-Carlton Budapest

Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy az Assono Magyarország csapata megvalósíthatta telefonközpont és szállodai alkalmazások telepítését a Ritz-Carlton Budapest szállodában.

A korábban Le Meridien névre hallgató szálloda átépítését követően a Ritz-Carlton Budapest 170 szobával és 30 luxus lakosztállyal nyitott meg 2016 tavaszán.

A szállodába NEC SV9100 IP telefonközpontot szállítottunk és telepítettünk, melyet speciális szállodai alkalmazásokkal egészítettünk ki, mint a Tiger CUB middleware az Oracle Fidelio front office illesztéshez, UM8000 üzenetkezelő, Business ConneCT PC-s kezelők és kliensek a recepcióra és a szobafoglaláshoz.

A vendégszobák és lakosztályok, a folyosók és egyes közös területek is Jacob Jensen design telefonokkal lettek felszerelve, a recepció és az irodák munkáját pedig NEC IP rendszertelefonok támogatják.
A kivételes elhelyezkedéssel rendelkező Ritz-Carlton egyedi koncepciója igazán különleges színfoltja a magyar turizmusnak: az épület - mely a 20. század elején épült - műemlékvédelem alatt áll, amit számos, az UNESCO világörökség részét képező helyszín vesz körül (Szent István Bazilika, Erzsébet tér, Budai Vár, Andrássy út). Ebben a páratlan kulturális környezetben nyílt meg a luxusszálloda, melyet most referenciáink közé sorolhatunk.

A kép forrása: http://www.ritzcarlton.com/en/hotels/europe/budapest

  • Székhely: Budapest, 1149, Róna utca 120-122.
  • Tel: +36 1-801-8500, +36 1-273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Impresszum
  • Adatvédelmi tájékoztató

Referenciák

Hírlevél

Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját