Újabb referenciánk: Mjus World (Körmend)

Az osztrák határ közelében, Körmenden a stílusos és hangulatos Mjus World szálloda az Assono-t bízta meg új telefonközpont és szállodai alkalmazások telepítésével.


A négycsillagos hotel 123 szobával, egy étteremmel és fedett élményfürdővel rendelkezik, s idén júniusban nyitotta meg kapuit.

A szállodába NEC SV9100 IP telefonközpontot szállítottunk és telepítettünk, melyeket speciális szállodai alkalmazásokkal egészítettünk ki, mint a Hostware Front Office illesztés (check-in/check-out, szoba státusz, minibár-fogyasztás, számlázás funkciók). A szobákba NEC BaseLine telefonok, a recepcióra és az irodákba NEC IP rendszertelefonok és NEC BaseLine Pro készülékek kerültek.

Örömmel tölt el minket, hogy hozzájárulhatunk a szálloda sikeres működéséhez a telekommunikációs megoldásainknak köszönhetően.

A kép forrása: http://www.mjusworld.com/hu/

  • Székhely: Budapest, 1149, Róna utca 120-122.
  • Tel: +36 1-801-8500, +36 1-273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Impresszum
  • Adatvédelmi tájékoztató

Referenciák

Hírlevél

Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját