Teledex és TeleMatrix szállodai telefonok az Assono termékválasztékában

Az Assono Magyarország Kft. az ország és talán a régió legszélesebb választékát nyújtja a szállodai telefonok, egyéb végberendezések és telefonrendszerek területén.

A Jacob Jensen, Bittel, Aastra, Mitel, NEC, Nordic és Yealink készülékek mellett már évek óta szállítunk az ügyfeleink igénye esetén Teledex és TeleMatrix telefonokat. 

A 2006 –ban alakult Cetis Group (www.cetisgroup.com) a szállodai piacon már sok éve jól ismert TeleMatrix és Scitec egyesülésével jött létre, majd 2009 –ben felvásárolta a piacvezető, 1982 óta működő Teledex eszközeit. A Teledex (www.teledex.com) és a TeleMatrix (www.telematrix.net) a vezető nemzetközi szállodaláncok által elismert és széles körűen használt márkák sokféle típussal. Felhívjuk szíves figyelmét az alábbi típusokra:

TELEDEX AJÁNLATUNK:

Teledex M sorozat

Mind a telefonkészülék, mind a RediDock vezeték nélküli kézibeszélő egység rendelkezik USB porttal, amelyen keresztül a szállodavendégek okoseszközei is könnyedén feltölthetőek. Az analóg, vezetékes készülékeken opcionálisan Bluetooth integráció is igényelhető. A vezetékes és a vezeték nélküli alapkészülék 0, 5 vagy 10, a RediDock vezeték nélküli kézibeszélő 0, 3 vagy 6 programozható szerviz gombbal rendelkezik.  Integrált szitanyomott műanyag előlappal. Egy és kétvonalas konfigurációban, analóg, IP, valamint vezeték nélküli változatban is rendelhető.

mseries bluefp

Teledex E sorozat

Kisméretű készülék, ugyanakkor meglepően sok egyedi tulajdonsággal rendelkezik. A Teledex E sorozatához sorolt szállodai telefonok 40%-kal kisebb méretűek, mint a standard szobai készülékek, ezáltal egy teljesen új formatervezési kategóriát valósítanak meg a szállodai telefonok világában. Az E sorozat kompakt stílusa bármely szállodai szobába eleganciát tud kölcsönözni és mindeközben a funkcionalitásából sem veszít. Egy és kétvonalas konfigurációban, analóg, IP, valamint vezeték nélküli változatban is rendelhető.

teledex e series e200 basic black analog corded hotel phones cetisTeledex I sorozat

A Teledex I sorozatához (korábban Teledex iPhone®) tartozó készülékek kis helyigényű, speciálisan hotelszobákba tervezett telefonok, melyek a modern vendégszobák letisztult stílusát tükrözik vissza. Az I sorozat készülékei megszokott felhasználói felülettel rendelkeznek. Választható 0, 3, 5 vagy 10 programozható szerviz gombbal, kihangosítóval és egy érintéses (OneTouch) hangposta kezelő technológiával. Az I sorozat vezeték nélküli készülékei által egyre kevésbé van szükség a vendégszobákba elhelyezett jack csatlakozókra, hiszen a telefon maximum 3 további RediDock vezeték nélküli telefontöltőt támogat és a vendégek számára a vezeték nélküli otthoni környezet érzését garantálja. Egy és kétvonalas konfigurációban, analóg, IP, valamint vezeték nélküli változatban  is rendelhető.

teledex i series a110s black analog corded hotel phones cetis

TELEMATRIX AJÁNLATUNK:

TeleMatrix 3100-as sorozat

A 3100-as sorozatú szállodai telefonok hajlított formatervezése harmonikusan illeszkedik a modern szállodai szobák okos eszközeinek és tartozékainak designjához. Választható asztali és előszobai változatban, OneTouch hangpostakezelővel és opcionális 5 vagy 10 programozható szerviz gombbal. Egy és kétvonalas konfigurációban, analóg, IP, valamint vezeték nélküli változatban  is rendelhető.

telematrix marquis 3100mwb black analog corded hotel phones cetis 1TeleMatrix 3300-as sorozat

A TeleMatrix 3300-as sorozat szállodai készülékei (vendégszobai és előszobai készülékei) opcionálisan 7 különböző színű kézibeszélő bölcsővel, standard PassThrough RJ45 Ethernet porttal és OneTouch hangposta rendszerrel érhetőek el. Választható hozzáillő 3300 TRM vagy 3300 IP-TRM falra szerelhető készülék fürdőszobákba, közös használatú helyiségekbe. Egy és kétvonalas konfigurációban, analóg, IP, valamint vezeték nélküli változatban  is rendelhető.

3300mw5 blk limeTeleMatrix 9600-as sorozat

A TeleMatrix 9600-as modelljei a vezeték nélküli szállodai telefonok sorában a világ legnépszerűbb készülékei. A sorozat tökéletesen megbízható, jellemzőkben gazdag, pl. AutoSync kézibeszélő szinkronizálás, opcionálisan többféle kézibeszélő tartó, OneTouch hangrögzítő, tartalék akkumulátor. Egy és kétvonalas konfigurációban, analóg, IP, valamint vezeték nélküli változatban  is rendelhető.

9600ip mwd5 ochre

Az Assono Magyarország Kft. az összes gyártásban lévő Teledex és TeleMatrix típusokat szállítja.

Kérjük, érdeklődjön a +36 1 801 8500 telefonszámon, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

  • Székhely: Budapest, 1149, Róna utca 120-122.
  • Tel: +36 1-801-8500, +36 1-273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Impresszum
  • Adatvédelmi tájékoztató

Referenciák

Hírlevél

Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját