Szobai telefonok a Marriott és a Merit Grand Mosta Svilengrad szállodákba

Új referenciákat tudhatunk magunkénak a Budapest Marriott Hotel és a Merit Grand Mosta Hotel személyében. Két felsőkategóriás szálloda, 500 kiváló készülék.

Budapest Marriott Hotel 410 db Vtech szállodai telefon szállítása

Budapest szívében, a mesés Duna-part mellett elhelyezkedő 5 csillagos Marriott Hotel egységesítette szobai telekommunikációs felszerelését elegáns és stílusos Vtech szállodai telefonokkal, melyek szállításával cégünket bízta meg. A Vtech DECT telefonjai okostelefonok töltésére alkalmas USB porttal, antibakteriális felülettel, vezeték nélküli kézibeszélővel, valamint gyorshívó gombokkal rendelkezik, melyek a vendégek kényelmét garantálják.

Merit Grand Mosta Svilengrad 90 db Bittel UNO Media 5

A méltán népszerű Bittel UNO Media 5 multimédiás szállodai telefon kiváló választás volt a Merit Grand Mosta Casino & Hotel részéről. A megszokott szobai telefon funkciók mellett a mobil eszközök töltésére, zenelejátszásra, rádióhallgatásra és ébresztésre is használható készülék remekül illik a felsőkategóriás szállodákba, amilyen a Merit Grand Mosta is.

  • Székhely: Budapest, 1149, Róna utca 120-122.
  • Tel: +36 1-801-8500, +36 1-273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Impresszum
  • Adatvédelmi tájékoztató

Referenciák

Hírlevél

Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját