Bittel NEO szállodai készülékek – kis méretben mindent tud

A Bittel a stílus, elegancia és presztízs jegyében tervezi szállodai telefonkészülékeit, melyekkel a szállodai telekommunikáció magas színvonalát hivatott garantálni.

Bittel NEO – egy kisméretű, sokat tudó szállodai szobai telefon mobil és tablet töltő opcióval

Egyedi stílusa teszi igazán különlegessé a Bittel Neo szállodai IP telefont. A Neo sorozat különböző kivitelei lehetővé teszik, hogy a készülékek illeszkedjenek a szálloda arculatához, stílusához. A sajátos design eleganciát sugároz a szobába.
A telefon analóg vagy IP kivitelben kapható. Vékony kialakítása biztosítja, hogy ne foglaljon sok helyet a szobában. A gyorshívó memóriagombokkal a recepció és más szállodai szolgáltatások egyszerűen elérhetők.
Ragadja meg az alkalmat, hogy egyedülálló designnal rendelkező készülékeivel kiemelkedik a hétköznapi hotelszobák közül!

  • Székhely: Budapest, 1149, Róna utca 120-122.
  • Tel: +36 1-801-8500, +36 1-273 2150
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Impresszum
  • Adatvédelmi tájékoztató

Referenciák

Hírlevél

Hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat az Assono Magyarország Kft. felhasználja, és részemre ajánlatairól, akcióiról értesítést küldjön. Elolvastam és megértettem az Assono Magyarország Kft Adatvédelmi tájékoztatóját